Familiale School Edward Poppe te Hoboken, Fodderiestraat 12

De eerste bouwfase van de nieuwe school (bouwen van zes gelijkvloerse klassen) loopt op zijn einde en zal voor het bouwverlof 2018 worden opgeleverd. Hiernaast ziet u de maquette van het gehele schoolcomplex.

Achteraanzicht

De bouwkosten werden voor 70% gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.

In een eerste fase (foto hiernaast) is de bouw voorzien van zes klaslokalen (achteraanzicht), bestemd voor de kleuters en de eerste twee leerjaren.

In de tweede fase voorziet de oprichting van het hoofdgebouw met drie woonlagen aan de Fodderiestraat 12. Geleidelijk aan zullen daar de hogere leerjaren worden uitgebouwd tot een school van maximaal 240 leerlingen. Met een overdekte patio zullen dan hoofdgebouw en achtergebouw met elkaar worden verbonden.

Via de pagina 'Bouwnieuws' houden we u verder op de hoogte van de vooruitgang van de bouwwerken.